Kies uw merk:
Kies uw type:
Kies uw bouwjaar:

Retourneren

Retourneren/Herroepingsrecht

 

Wij leveren u een produkt dat gekeurd is en aan alle eisen voldoet,mocht u om een of andere reden toch niet tevreden zijn met het geleverde heeft u het recht van retourneren.
Bij een consumentenkoop heeft u een herroepingsrecht van 14 kalenderdagen om zonder opgave van redenen het product als retour te melden ingaande op de dag van de levering (uitzondering hierbij zijn speciaal voor u gepersonaliseerde producten of produkten waarbij vantevoeren aangegeven is dat deze niet te retourneren zijn ivm het verszegel van de fabrikant).
Uw retour dient u aan te melden via de webshop in uw account of neem contact met ons op info@bosalbestellen.nl

Vervolgens heeft u na deze annulering nog een periode van 14 dagen voor het retourneren van de artikelen.

Het product kan alleen ongebruikt ,compleet en in de originele verpakking geretourneerd worden en na aanmelding (zie algemene voorwaarden). Na aanmelding van uw retour krijgt u van ons een bericht over de juiste retour procedure.

Wij zullen de gehele aankoopsom naar u terugstorten, de verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk (via mail of post) aan ons kenbaar te worden gemaakt. U dient hierbij uw volledige naam, rekeningnummer (IBAN en BIC/Swift nummer) en bestel- of factuurnummer te vermelden Gebruik hiervoor het formulier dat bij uw bestelling is bijgevoegd of mail ons op info@bosalbestellen.nl

LET OP : het rekeningnummer dat u opgeeft voor terugbetaling dient hetzelfde te zijn dan het rekeningnummer waarmee u de betaling aan ons heeft gedaan of moet op uw naam staan, reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald (mits het geretourneerde voldoet aan de hierboven gestelde voorwaarden en het artikel niet eerst moet worden gecontroleerd door de fabrikant op gebruikssporen).