Kies uw merk:
Kies uw type:
Kies uw bouwjaar:

Wie is BosalBestellen.nl?

Al meer dan 8 jaar levert Trekhakenspecialist kwaliteitsproducten aan de consument.

Trekhakenspecialist is als eerste in Nederland met de verkoop van trekhaken online begonnen.

Wij hebben leveranciers van 10 verschillende trekhaakmerken met een assortiment van meer dan 15000 verschillende trekhaken.

Om al deze producten maar met name ook de Bosal trekhaken beschikbaar te kunnen stellen voor geheel Europa, hebben we besloten om onze webshop Trekhaakbestellen.nl te openen. Wij hopen dat u even de tijd neemt om rustig door al onze categorieën en aanverwante producten te bladeren.

Wij leveren op deze site het Nederlands kwaiteitsprodukt Bosal (wij hebben op onze site alle trekhaken en voertuigspecifieke kabelsets van Bosal).

Indien u onze webshop bezoekt uit zakelijke interesse nodigen wij u uit om ons uitgebreid gamma producten te bekijken en u aan te melden als bedrijf in ons klantensysteem.

Alle aangeboden artikelen via onze webshop vallen onder de algemene voorwaarden van betreffende garantie en service-na-verkoop.
Indien u meer informatie wenst over een bepaald artikel, kan u ons bereiken op het nummer; 030-2323642 wij geven de voorkeur aan mailcontact via mail ; info@bosalbestellen.nl

Normaliter wordt uw bestelling bezorgd voor euro 12,10 incl btw in Nederland en Belgie.

Bij hoge uitzondering hebben we ook een afhaal adres in Eindhoven.

Wij wensen u veel winkelplezier,

Team Trekhaakbestellen.nl

Europalaan Zuid 141.

6021kk Budel.